Solliciteer voor een AJB Commissie!

Solliciteer voor een AJB Commissie!

Wil je meewerken aan hét carrière-evenement van Amsterdam?

Ben je verantwoordelijk en wil je net als wij de AJB ook dit jaar weer tot een groot succes maken? Dan is de organisatiecommissie iets voor jou! Je helpt mee met alle voorbereidingen voor deze twee geweldige dagen en je bent daarnaast op de dagen zelf hét aanspreekpunt voor alle deelnemers en organisaties. Daarnaast zal je helpen met de inrichting van de zalen en stands en de indeling van de workshops zodat dit probleemloos verloopt.

Help jij liever met het vastleggen van dit belangrijke evenement voor de bedrijven, deelnemers en toekomstige deelnemers dan kun je terecht bij de PR/Marketing commissie. Voor deze commissie zoeken wij voornamelijk mensen die het belang van foto- en videomateriaal inzien. Tijdens de dagen ben jij ook verantwoordelijk voor het verzamelen en archiveren van beeldmateriaal voor toekomstige AJB’s. Als jij graag foto’s of video’s wilt maken, solliciteer dan ook vooral!

Wil jij actiever worden naast je studie en onderdeel uitmaken van de AJB? Meld je dan uiterlijk 27 januari aan door je cv en een korte motivatie te sturen naar [email protected]