Inschrijvingen zijn geopend!

Inschrijvingen zijn geopend!

Eindelijk! De inschrijvingen voor de vernieuwde Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen zijn geopend! De AJB is terug van weggeweest en deze speciale twintigste editie mag jij als aanstormend jurist niet missen. Ongeacht je studiefase zal er een onderdeel zijn waar je wat aan hebt in je carrière. Op donderdag 18 mei zal aan iedereen de mogelijkheid worden geboden om workshops te volgen bij de verschillende bedrijven en instellingen. Daarnaast kun je op basis van je CV worden uitgenodigd voor een individueel gesprek. Ook staat er voor deze editie een ontzettend leuk informeel gedeelte op het programma: een boottocht met de deelnemende kantoren op het IJ. Op vrijdag 19 mei zal de Challenge plaatsvinden, waarbij een groep geselecteerde derde- en vierdejaars studenten een casus zal uitwerken bij de deelnemende kantoren om deze vervolgens te bepleiten in de Rechtbank. Schrijf je snel in via www.deajb.nl, want uit de eerste 25 aanmeldingen verloten wij enkele gratis tickets en dan zien wij jou op 18 en 19 mei op de AJB!