Solliciteer voor een AJB commissie

Solliciteer voor een AJB commissie

– Je carrière start bij de Amsterdamse Juridische Bedrijvendag! –

Wil jij meehelpen aan de organisatie van één van de grootste juridische bedrijvendagen in het land? Wil je graag werken aan je CV? Ben je gemotiveerd en wil je net zoals wij dit jaar een groot succes maken van de AJB? Solliciteer dan nu naar een functie binnen een van onze commissies!

Heb jij organisatorische ervaring en houd je ervan om bezig te zijn met het organiseren van de AJB 2018? Meld je dan nu aan voor een functie bij de organisatiecommissie! Je helpt mee met alle voorbereidingen voor deze twee geweldige dagen en je bent daarnaast op de dagen zelf hét aanspreekpunt voor alle deelnemers en organisaties. Daarnaast zal je helpen met de inrichting van de zalen en stands en de indeling van de workshops zodat dit probleemloos verloopt.

Ben je toch meer geïnteresseerd in de fijne niches van social media en promotie? Dan is een functie bij de PR-commissie voor jou! Je zal verantwoordelijk zijn om het evenement bekend te maken bij studenten uit het hele land.

Ben je een master student privaatrecht of ondernemingsrecht en wil je meewerken aan het ontwerpen van een interessante en zeker niet makkelijke casus? Meld je dan nu aan voor de casuscommissie! Op de tweede dag van de AJB zullen de deelnemende studenten tezamen met advocaten van de deelnemende bedrijven zich inzetten om jouw casus op te lossen.

Solliciteer nu door uiterlijk 27 november je CV + motivatiebrief te sturen naar [email protected]