Solliciteer voor een AJB commissie!

– WE WANT YOU –
Wil jij meewerken aan hét carrière-evenement van Amsterdam? Kijk jij ernaar uit om actiever te worden naast je studie? Ben je gemotiveerd en wil je net zoals wij dit jaar de AJB tot een groot succes maken? Solliciteer dan nu naar een functie binnen een van onze commissies!

Heb jij organisatorische ervaring en zorg jij ervoor dat altijd alles tot in de puntjes geregeld is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen de organisatiecommissie zul jij je bezighouden met de voorbereidingen voor de Bedrijvendagen en op de dagen zelf ben je het aanspreekpunt voor zowel studenten als organisaties. Daarnaast help jij mee met de inrichting van de zalen en stands en de indeling van de workshops zodat dit probleemloos verloopt.

Passen social media en promotie toch beter in jouw straatje? Meld je dan aan voor een functie bij de PR/Marketing commissie! Het doel van deze commissie is op verschillende originele manieren de bedrijvendagen onder de aandacht brengen en dit evenement ook echt op de kaart zetten.

What’s in it for you?
Naast het feit dat je samen met je commissieleden een superleuk jaar tegemoet gaat werk je ook nog eens aan je CV! En niet geheel onbelangrijk: je krijgt een eigen persoonlijke AJB commissie trui!

Solliciteer nu door uiterlijk 25 november je CV + motivatiebrief te sturen naar [email protected]