Nieuws

Aanmeldingen AJB 2020 open!

Aanmeldingen AJB 2020 open!

De inschrijvingen zijn open!

De Amsterdamse Juridische Bedrijvendag is hét evenement om op een toegankelijke manier kennis te maken met het juridisch werkveld. Met maar liefst 17 verschillende partners is er voor ieder wat wils.

Op donderdag 12 maart zal de dag aanvangen met een symposium waar wij twee interessante sprekers te gast hebben. Vervolgens zal overgegaan worden op het interactieve gedeelte van de dag. Het begint met vier verschillende workshoprondes, gegeven door de partners van de AJB. Deze workshops vormen een persoonlijke kennismaking met een partner naar keuze. Hierdoor is ruimte is voor vragen, uitleg en persoonlijk contact met de recruiters en/of kantoorgenoten. Verder zorgen de workshops voor inzicht in de dagelijkse werkzaamheden, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van een van onze partners.

Naast de workshops kun je op basis van jouw CV door de partners van de AJB worden uitgekozen voor een individueel gesprek. Wanneer jij je aanmeld voor de AJB kun je je voorkeur opgeven voor een individueel gesprek met een kantoor waarin jij geïnteresseerd bent! 

Als laatst volgt een banenmarkt, waarbij jij ook kennis kan maken met kantoren die je nog niet hebt gezien! De banenmarkt is in een gezamenlijke ruimte, waar iedere partner zich kan presenteren. Hierdoor kan jij als student overal een kijkje nemen en informatie opvragen.

De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel! 

De AJB is dé kans om je te oriënteren door verschillende workshops te volgen bij verschillende kantoren die jouw interesse hebben gewekt. Door de diverse hoeveelheid aan partners kun je in één dag kennis maken met zowel Zuid-As kantoren, juristenkantoren als de rechterlijke macht.

De inschrijvingen zijn open en jij kan je aanmelden op www.deajb.nl tot 25 februari. Wij hopen iedere rechtenstudent te mogen verwelkomen! Voor meer informatie en actualiteiten verwijzen wij jullie naar onze Facebook & Instagram @deajb.

Wij hopen jou te zien op donderdag 12 maart 2020! 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen