Nieuws

Penningmeester aan het woord.

Penningmeester aan het woord.

De aankomende tijd zullen onze bestuursleden aan het woord zijn over hun bestuurservaring en jullie meer informatie geven over zijn/haar functie. Vandaag is onze penningsmeester, Willem van der Mierden, aan de beurt.

Deel uitmaken van het AJB-bestuur is ontzettend leuk en leerzaam. Je leert gedurende je hele bestuursjaar om samen te werken. Dat is ook nodig, want je wilt uiteindelijk met je hele bestuur iets moois neerzetten.

De functie van penningmeester is een omvangrijke functie. Je primaire taak is natuurlijk het bewaken van de financiële schatkist van de Stichting. Hiervoor maak je in het begin van het jaar een begroting en je zorgt het rest van het jaar dat deze niet overschreden wordt. Daarnaast neem je ook een deel van de acquisitie op je en stel je de partnercontracten op. Hierdoor heb je het hele jaar nauw contact met de recruiters van de deelnemende kantoren.

Als penningmeester heb je dus een grote verantwoordelijkheid, werk je nauwkeurig en sta je sterk in je schoenen. Je bent een belangrijke schakel in de gehele organisatie.
Het is een enorm leuke en leerzame functie die ik iedereen aan zou kunnen raden. Met mijn bestuur heb ik veel geleerd en mooie herinneringen op gedaan. Solliciteer dus vooral op een functie in het 24e bestuur!

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen over het penningmeesterschap, stuur vooral een mailtje naar penningmeester@deajb.nl.

 

Solliciteren kan tot en met 8 juni door je cv en motivatiebrief op te sturen naar info@deajb.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen