Nieuws

Voorzitter aan het woord.

Voorzitter aan het woord.

De aankomende tijd zullen onze bestuursleden aan het woord zijn over hun bestuurservaring en jullie meer informatie geven over zijn/haar functie. Vandaag is onze voorzitter, Marloes Hengeveld, aan de beurt.

Het feit dat de AJB dit jaar niet door kon gaan, doet niet af aan mijn bestuursjaar. Ik heb dit jaar zoveel geleerd en meegemaakt. Samen met mijn medebestuursleden heb ik hard gewerkt maar ook hard gelachen.

Als voorzitter houd je het overzicht, maak je de agenda’s en ben je het algemene aanspreekpunt. Ook ben je de link tussen de studievereniging en de stichting. Wat ik het leukste vond aan mijn bestuursjaar bij de AJB, was het samenwerken in een groep diverse studenten. Niet alleen studenten van QBDBD, maar ook studenten van de JFAS. Door deze diversiteit aan input en karakters heb ik geleerd om te luisteren en binnen een team te werken.

Ik heb genoten van mijn bestuursleden en naast natuurlijk serieus vergaderen zijn er een scala aan momenten waarbij wij tijdens een vergadering met tranen van het lachen zaten. Maar ook het moment waarop wij besloten dat de AJB dit jaar vanwege het coronavirus niet door kon gaan, was een moment waarbij wij sterk stonden en als een eenheid optraden.

Tijdens een bestuursjaar ervaar jij een ontwikkeling die jou de rest van je leven zal bijblijven, of jouw evenement nou doorgaat of door omstandigheden afgelast moet worden.

Omdat de functies van vicevoorzitter en voorzitter binnen het bestuur van de AJB gekoppeld zijn aan de functies van de bestuurders Commissaris Extern (J.F.A.S.-bestuur) en Bestuurslid Carrière (QBDBD-bestuur) is het niet mogelijk om direct op mijn functie te solliciteren. De functies waarop je kan solliciteren zijn: secretaris, penningmeester, bestuurslid PR/Marketing en bestuurslid Intern & Organisatie.

Solliciteren kan vanaf 9 mei tot en met 8 juni door je cv en motivatiebrief op te sturen naar info@deajb.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen