HVG Law

Contact

HVG Law
Antonio Vivaldistraat 150

1083 HP Amsterdam
Nederland

+31 88 407 04 44

hvglaw.nl/your-career/

HVG Law

Wie zijn wij?

Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen, stuk voor stuk mensen die zich uitstekend in een team manifesteren, maar ook goed zelfstandig kunnen werken. Door onze strategische alliantie met EY Tax maken we deel uit van het wereldwijde EY Law netwerk van ruim 1600 juridische professionals. Dat vraagt om de juiste project en management skills, want veel projecten pakken we multidisciplinair op. Door de verdeling van onze activiteiten over vijf vestigingen in Nederland staan we dicht bij de cliënt. Enerzijds ervaren collega’s dagelijks de professionele voordelen van een groot kantoor, anderzijds is de omvang van de vestigingen relatief compact. Mede daardoor vind je bij ons een prikkelende werkomgeving: een grote vrijheid van werken met de backing van een (wereldwijd) netwerk van professionals, een up-to-date online informatienetwerk, grote, internationale, mid-market cliënten, start-ups en inspirerende, gedreven collega’s.

Carrièregroei en opleidingen

We investeren veel in onze mensen, in de overtuiging dat onze mensen daardoor groeien en daarmee op het hoogste niveau kunnen adviseren. Vakgerichte en inzicht bevorderende opleidingen zijn een standaard verworvenheid voor alle medewerkers. Naast de verplichte beroepsopleiding krijgt jouw opleidingstraject mede vorm via ons eigen opleidingscentrum, de HVG Law School.  Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor vier maanden of langer op onze Dutch desk in New York te werken als onderdeel van ons rotator-programma. Je kunt in verschillende omgevingen zaken doen en zo waardevolle en uitdagende werkervaring opdoen. Ook stimuleren wij jou om je professionele capaciteiten in te zetten om iets voor de samenleving terug te doen. Kortom, we bieden je de ideale ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving waar jij op het hoogste niveau zaken kunt doen.

Wij doen zaken

Zeker, wij doen zaken. Goede zaken, met innovatieve en toekomstgerichte organisaties. Samen vergroten we hun succes. Dat is vaak hard werken, maar daar staan boeiende ervaringen tegenover. Wij zijn op zoek naar intelligente advocaten die zich hierin herkennen. Mensen die relaties kunnen bouwen. Scherpzinnige teamplayers die creatief durven te denken en praktische oplossingen aandragen. Doelbewust en resultaatgericht.

Kennismaken en solliciteren bij HVG Law

HVG Law beter leren kennen? Dat kan! Je kunt een student-stage lopen op één van onze kantoren, of deelnemen aan een Inhousedag of onze jaarlijkse Masterclass naar ons kantoor in New York.

Kom je ook zaken doen?

Neem contact op met onze Recruiter, Josephine Marres

josephine.marres@hvglaw.nl

+31 (0)6 2125 1191