Taylor Wessing

Taylor Wessing is een internationaal full-service advocaten en notariskantoor met een sterke focus op de industrieën van de toekomst. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met 1.800 advocaten en notarissen, vanuit 33 vestigingen verspreid over 20 landen. Deze vestigingen combineren het beste van de lokale commerciële, industriële en culturele kennis met de internationale ervaring om proactieve en integrale oplossingen aan te kunnen bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE/IT, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht.

Werken bij Taylor Wessing

Bij Taylor Wessing komen de meest creatieve talenten samen in al onze verschillende juridische disciplines. Wat ons onderscheidt, is onze professionele, uitdagende en open cultuur. Wij koesteren een hoge mate van vertrouwen en je krijgt dan ook vanaf dag verantwoordelijkheid. Aangezien ons kantoor een aantrekkingskracht heeft voor grote bedrijven krijg je de kans om een verschil te maken in high-profile zaken en projecten.

Wanneer je besluit om bij ons aan de slag te gaan, ben je verzekerd van alle (internationale) training, ontwikkeling en ondersteuning die jij nodig hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen in een succesvolle commerciële advocaat of kandidaat-notaris. Dat betekent dat er mogelijkheden zijn om in het buitenland gedetacheerd te worden om sterke relaties op te bouwen met collega’s van andere vestigingen.

Een carrière bij Taylor Wessing betekent werken in een inspirerende en uitdagende omgeving waar je uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen. Aan de andere kant realiseren wij ons uiteraard dat er meer belangrijke aspecten in het leven bestaan. We moedigen collega’s dan ook aan om maatschappelijke initiatieven te ondersteunen en vrijwilligerswerk te doen.

Solliciteren

Wij zijn continue op zoek naar uitzonderlijke talenten voor de uitbreiding van ons team. Aangezien onze advocaat-stagiaires en kandidaat-notarissen onze toekomstige partners zijn, spreekt het voor zich dat we bij de werving en selectie een hoge standaard hanteren.

Ons junior programma is gericht op afgestudeerde WO-rechten studenten met excellente cijfers en een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (in woord en geschrift). We verwelkomen alle achtergronden en kwaliteiten. Wij zijn een divers team met een gezamenlijke passie en hebben hetzelfde doel voor ogen, namelijk het overtreffen van de verwachtingen van onze cliënten. Onze collega’s zijn bovendien vastberaden, enthousiast en zeer gemotiveerd.

Stages

Taylor Wessing biedt daarnaast een zeer selecte groep studenten jaarlijks de kans om kennis te maken met het vak en uiteraard onze organisatie. Dus ben jij in de laatste fase van je studie beland en wil je graag door middel van een stage ervaren hoe het is om in een internationaal advocaten- en notariskantoor te werken? Dan is Taylor Wessing zeker the place to be! Als student-stagiaire werk je voor verschillende praktijkgroepen, maar krijg je daarnaast de mogelijkheid om een focus aan te brengen op het rechtsgebied van jouw voorkeur. Op die manier kun je uit eigen ervaring beslissen welke praktijkgebieden het beste bij jou passen. Tijdens de stage zul je zoveel mogelijk deel uit maken van de dagelijkse praktijk. Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd voor onze vrijdagmiddag borrels, de wekelijkse stagiaire lunch en alle andere sociale evenementen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze workshop op de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen. Je kunt je daarnaast ook inschrijven voor een Individueel Gesprek of de AJB Challenge. Ons enthousiaste team zal je dan alle ins en outs vertellen over hoe het nu ècht is om bij Taylor Wessing te werken!

Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met onze HR Manager, Loes Wolvekamp, [email protected], +31 – (0)88 0243 000, www.taylorwessing.com.

Pauline Schram
Taylor Wessing

Pauline Schram

Taylor Wessing offers me the opportunity to develop myself through the diversity of cases and courses provided by the firm. In addition, Taylor Wessing is a full service law firm, which enables me to advise clients in all fields of the law together with my colleagues.

Remco de Jong
Taylor Wessing

Remco de Jong

What I like most of working at Taylor Wessing is the chance to work in cross-border teams around the world and the opportunities to learn. Taylor Wessing definitely triggers you to succeed to the very best of your ability.