VISTRA

Met ruim 2.500 werknemers in meer dan 40 landen behoort VISTRA tot de top 3 trustkantoren wereldwijd. VISTRA heeft 3 vestigingen in Nederland, waarbij het kantoor op de Zuidas in Amsterdam met 300 werknemers het grootste is.
Onze professionals werken voor een breed scala van (internationale) cliënten, zoals multinationals, private equity- en vastgoedbedrijven, fondsbeheerders en vermogende particulieren.

Werken bij VISTRA

Werken bij VISTRA betekent werken in een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie die continue in beweging is. Een Junior Corporate Lawyer maakt volwaardig deel uit van een Client Service Team en is mede verantwoordelijk voor de corporate housekeeping van de Nederlandse entiteiten van onze cliënten. Als Junior Corporate Lawyer heb je gemiddeld 40 cliënten, waarmee je vanaf dag 1 voortdurend in contact staat onder begeleiding van je team. Je werkt nauw samen met advocaten, fiscalisten en financieel adviseurs.
Ons nieuwe kantoor op de Zuidas biedt een moderne en professionele werkomgeving. Bij VISTRA staat een goede work-life balance hoog in het vaandel en heerst een informele en collegiale sfeer. Elke werkweek wordt op vrijdagmiddag afgesloten met een borrel in onze bar.

Services

Management & Domiciliation Services
Corporate Secretarial Services
Financial Services
Fund Services
Depositary Services
Real Estate Services
International Expansion Services
Powerful partnerships, Built to last

Jouw carrière

Vanaf je eerste werkdag bij VISTRA krijg je de kans om alles uit jezelf en je carrière te halen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hoe ver en hoe snel je doorgroeit, heb je zelf in de hand.
VISTRA’s Talent Development Program biedt de mogelijkheid tot het volgen van verschillende interne en externe opleidingen, zoals de basis- en masteropleiding tot Trust Officer. Eigen initiatieven worden gestimuleerd en daarnaast kun je deelnemen aan diverse Young Professional- en social network events.
Daarnaast starten wij in september weer met een traineeship voor Junior Corporate Lawyers en Junior Financial Account Managers.

Kennismaken

Heb je interesse in een functie bij VISTRA of wil je nog wat meer weten? Dan kan je altijd contact opnemen met een van onze recruiters, of maak gewoon een afspraak voor een kop koffie.
VISTRA is altijd op zoek naar goede Junior Corporate Lawyers, maar ook naar masterstudenten die geïnteresseerd zijn in een juridisch inhoudelijke bijbaan.
Anouk Janssen
Tel: 088-5609851 E-mail: [email protected]